INNOVACIÓ A LA CARTA

Líders en solucions personalitzades

Les xifres mostren que gestionem la tramitació de més de 500.000 expedients de sinistres del sector cada any i que localitzem més de 6.000 tercers responsables. Però el que no indiquen és que aquest gran lideratge només és possible perquè cada dia treballem incansablement i busquem solucions innovadores especialment dissenyades per a cadascun dels nostres clients.

I és que més de 50 grans firmes del sector confien en nosaltres, perquè saben que estudiem les seves necessitats concretes i creem processos personalitzats amb els que poden obtenir un valor afegit que les ajuda a fidelitzar la seva cartera de clients i optimitzar el seu compte de resultats.

A més, ho duem a terme mitjançant innovadors sistemes de digitalització amb els que assolim resultats més ràpids i còmodes.

I per descomptat, proporcionem un servei amb omnicanalitat als nostres clients per tal que gaudeixin d’una experiència de màxima qualitat en què la informació es transmet de manera precisa i instantània a través de qualsevol mitjà.

Benvinguts al futur!

LA DIFERÈNCIA BCNDATA

Quan fas quelcom únic, marques la diferència. I és que ajuntant la tecnologia més avançada amb tècniques de millora contínua hem aconseguit una gran fórmula d'èxit. Perquè gràcies al feedback de totes les empreses amb les que treballem i els nostres processos exclusius vam aconseguir fer que cada servei es presti sota els més elevats estàndards de qualitat , tant en la traçabilitat de la informació com en la prestació del mateix . Aconseguint d'aquesta manera una notable reducció de costos , optimització dels recursos operatius i una millora general de la satisfacció dels nostres clients.

Esperit de superació

BCNDATA compta amb un equip de més de 120 persones apassionades amb la seva feina que cerquen constantment assolir les seves metes i aconseguir nous

Esteban Zafra

Director General de BCNDATA

“Quan treballes a partir de la innovació, la millora constant i un servei al client basat en l’excel·lència, els resultats positius arriben de manera natural”.

Martí Segundo

Director Comercial

Pilar Villacorta

Directora d’Operacions

Lluís Gómez

Director Financer

Una història d’èxit continuat

El 1994 va estrenar-se Forrest Gump, es posà a la venda la primera Playstation, en Miguel Indurain guanyava el seu quart Tour de França i així mateix començava la seva aventura BCNDATA, una empresa de serveis administratius que va iniciar la seva activitat amb la finalitat d’aportar documentació a les entitats asseguradores per tal de facilitar la tramitació dels seus sinistres, principalment en fases de verificació i de reconeixement del dret de les prestacions.

L’excel·lent acollida obtinguda en el sector va suposar un ràpid i important desenvolupament, fet que ens animà a ampliar l’oferta de serveis per tal de satisfer les necessitats de les companyies asseguradores en altres fases de la tramitació de sinistres. Per tot allò, s’incorporà les activitats de Reclamació a Tercers Responsables o el Recobrament de les indemnitzacions i prestacions anticipades.

La qualitat de la nostra feina propicià que algunes companyies ens sol·licitessin la nostra col·laboració per tal de descentralitzar nous processos, principalment relacionats amb danys materials i quantitats menors, activitat que es va anar consolidant fins quedar definitivament incorporada a la nostra oferta de serveis.

I així, amb esforç i amb una evolució constant, vam arribar a la posició de lideratge que ocupa actualment BCNDATA gràcies a la confiança que ens atorguen les principals companyies del sector, per les que tramitem més de 500.000 encàrrecs anualment que ens esforcem a resoldre en temps i estàndards de qualitat immillorables.

La solidesa d’un gran grup

BCN IURIS

Empresa líder en la gestió de reclamacions i cobraments.